Print Recipe
Mango- og limemousse
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Æggeblommer piskes med sukker over vandbad, til blandingen er cremet.
  2. Husblasen udblødes i koldt vand.
  3. Tages op og smeltes over vandbad.
  4. Røres i æggemassen i en tynd stråle.
  5. Mangoefrugten skrælles og fjernes for sten.
  6. Kødet hakkes og blendes.
  7. Røres i æggemassen med limesaft og skal.
  8. Æggehviderne piskes stive.
  9. Piskefløden piskes stiv.
  10. Vendes i.
  11. Hældes i portionsglas og stilles i køleskab i ca. 2 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *