Print Recipe
Mazarinbund med hvid chokoladeparfait
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mazarinbund: Pisk sukker, smør og marcipan sammen.
  2. Pisk æggene i et ad gangen.
  3. Pisk til dejen er let og luftig.
  4. Hæld dejen i en smurt springform og bag bunden ved 175 grader i 15 min., til den er lysebrun.
  5. Stil bunden i fryseren så den kan afkøle, mens parfaiten tilberedes.
  6. Chokoladeparfait: Smelt chokoladen ved svag varme i en skål over vandbad.
  7. Pisk sukker, æggeblommer og vanille hvidt.
  8. Pisk den smeltede chokolade i æggesnapsen.
  9. Pisk fløden stiv og pisk derefter creme fraichen iVend det forsigtigt i æggesnapsen.
  10. Fyld parfaiten på mazarinbunden og dæk den med alu-folie.
  11. Frys den i min. 3 timer.
  12. Desserten skal være kold ved servering.
  13. Pynt med frisk frugt, fx kiwi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *