Print Recipe
Middelhavs kyllingefilet
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Må forberedes dagen før, og derfor god til dem der ikke vil stå i køkkenet flere timer før gæsterne kommer.
  2. Alt lægges i fad eller skål, og står køligt natten over, undtaget farin og hvidvin.
  3. Dagen:Ovnen opvarmes til 180 grader C.
  4. Kyllingerbrysterne tages op af marinaden og lægges i ildfast fad m/låg eller kasserolle m/låg, og marinaden (m/oliven, de tørrede frugter m.
  5. m) hældes over.
  6. Hvidvinen hældes over, og der drysses med sukker.
  7. Låg på, og stilles ovnen 30-40 min.Tilbehør:Serveres med nye kogte kartofler, couscous eller ris, broccoli eller salat.
  8. Variationstips:Retten kan laves med f.eks. fasanbryst - lammefilet eller kølle - svinekoteletter eller kalvekød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *