Print Recipe
Millionbøf med kartoffelmos
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bacon og hakket løg svitses i lidt smør i en gryde. Hakket oksekød tilsættes og svitses, til det deler sig. Tomatpuré, vand, krydderier og laurbærblad tilsættes, og det hele røres godt sammen.
  2. Jævning tilsættes til saucen har en passende konsistens. Lad det stå og simre i 15 - 20 minutter. Imens laves kartoffelmosen:
  3. Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og koges til de er møre ( uden salt ) . Vandet hældes fra og gemmes.
  4. Margarinen tilsættes de kogte kartofler og begge dele røres sammen til mos med en elpisker eller kartoffelmoser.
  5. Den kogende mælk piskes i lidt ad gangen til mosen har en passende konsistens. Der kan evt. spædes med kartoffelvand.
  6. Der smages til med salt og kartoffelmosen varmes igennem ved svag varme.
  7. Evt. drysses kartoffelmosen med hakket persille, purløg eller andre hakkede krydderurter. Koncentreret tomatpuré kan røres i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *