Print Recipe
Minestrone
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær baconen i tern og rist dem sprøde ved svag varme. Tag dem op og gem dem til senere. 1-2 spsk. af baconfedtet bruges til at svitse grøntsagerne i, resten kasseres.
  2. Løg, gulerødder og selleri renses, skæres i små tern og svitses i nogle minutter, før de hakkede tomater og vandet røres i gryden. Tilsæt timian, persille, laurbærblad, salt og peber. Lad suppen koge en halv times tid.
  3. Fjern persille og laurbærblad og tilsætte skyllede kidneybønner, grønne bønner i mindre stykker og kål i bittesmå buketter.
  4. Kog videre i ca. 10 min. Smag suppen til og drys baconstykkerne i suppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *