Print Recipe
Mørbrad - gammeldags
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mørbraden renses for sener og deles evt. i 2 stk., som brunes i smør. Tilsæt æbleterninger, svesker, vand, salt, bouillon, kaffefløde og timian.
  2. Retten steger 15-20 min., og kødet vendes af og til.
  3. Soya, piskefløde og tyttebær ( eller gelé ) piskes i. Melet blandes med lidt vand til en jævning, som tilsættes og saucen smages til med salt.
  4. Kødet skæres i skiver på skrå og serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *