Multe med urter

Print Recipe
Multe med urter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fiskene filtteres og pakkes ind i staniol.
  2. Det tynde staniol med en bredde på 30 cm.
  3. er ofte for smalt, så anskaf dig en rulle af det tykkere og bredere, men uden papirbagside.
  4. Læg et passende stykke satniol på bordet.
  5. Læg de blandede urter i en stribe på midten.
  6. Fisken krydres med salt og peber og stilles oven på urterne.
  7. Enderne på staniolen klemmes sammen, så den bliver bådformet.
  8. Hvidvinen hældes ned tril fisken, hvorefter staniolen samles tæt - derfor staniol i et helt stykke.
  9. Fisken sættes i en bradepande i ovnen ved 200 i henved en time.
  10. Kan serveres med kartofler og kold creme fraiche dressing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *