Print Recipe
Nakkekam i grøntsagssuppe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Koteletterne krydres med salt og peber og stilles køligt.
  2. Gulerødder, løg, kartofler og kål kommes i en gryde.
  3. Tilsæt eddike, krydderier og dild.
  4. Retten dækkes med vand.
  5. Grøntsagssuppen koges ved svag varme ca.15 min.Koteletterne kommes i grøntsagssuppen og koges videre ved svag varme i ca. 25 min.Smages til med salt og peber.
  6. Servering:Koteletterne tages op af grøntsagssuppen og serveres sammen med suppen.
  7. Tips:Lidt af suppen kan bruges som sauce og tilsættes reven peberrod eller en god fiskesennep.
  8. Dagen efter kan den tykke suppe serveres sammen med evt. rester af koteletterne, som er skåret i terninger og gennemvarmet i suppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *