Print Recipe
Nøddeis med melon
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 300 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 300 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl og tør nøddekernerne og hak dem mellemfint.
  2. Smelt 1 dl sukker i en pande og rør hakkede nødder blandet med bagepulver i.
  3. Hæld nøddemassen på bagepapir eller en bageplade, afkøl den helt og knus massen med kagerulle eller knæk den i småstykker med fingrene.
  4. Pisk æggene med ½ dl sukker.
  5. Mos et stykke skrællet melon uden kerner med håndblender eller gnid det gennem en sigte til der er ca. 1 dl.Bland melonmos, mælk og honning i en kasserolle, kog op og hæld ca. det halve i æggene, rør godt og hæld det hele tilbage i kasserollen.
  6. Pisk over jævn, ikke for stærk varme til cremen er jævn, men lad den ikke koge kraftigt.
  7. Stil den til afkøling.
  8. Pisk fløden stiv og vend den i cremen sammen med de fleste nødder.
  9. Frys cremen 4-5 timer og rør den igennem flere gange mens den er halvfrossen.
  10. Skær resten af melonen i snitter.
  11. Tag isen op i kugler med isske og læg dem i en kold skål med melonsnitterne.
  12. Drys isen med resten af nødderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *