Nøddekræmmerhuse

Print Recipe
Nøddekræmmerhuse
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Rør mel og citronskal i.
  3. Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen.
  4. Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm i diameter på bagepapir.
  5. Bag dem i ovnen ved ca. 160C i 5-10 min. til de er gyldne.
  6. Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og formes til kræmmerhuse.
  7. Afkøles.
  8. Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve.
  9. Pensl kræmmerhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *