Print Recipe
Ørred i folie med kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 4 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 4 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smør alufolie med smør og læg den rensede fisk på. Drys med salt og peber og pres lidt citronsaft over. Læg persille og skiver af tomat og champignoner på. Fold folien sammen om fisken og buk enderne opad, så væden ikke kan løbe ud.
  2. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  3. Bages i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 º.
  4. Ørrederne kan også tilberede på havegrillen. De er færdige, når rygfinnen har løsnet sig og let kan trækkes ud.
Recipe Notes
Der er ingen ernæringsmærke for denne opskrift endnu.
Der er ingen ernæringsmærke for denne opskrift endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *