Ørreder i baconsvøb

Print Recipe
Ørreder i baconsvøb
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Ørrederne renses godt, hvidvinseddiken dryppes over ørrederne, der fyldes medestragon-, dild og persillekviste.
  2. Hvis urterne er tørrede bør de trækkei hvidvin i 10 minutter først.
  3. Fisken bør ikke saltes, da baconet alleredeer saltet.
  4. Herpå ombindes fisken diagonalt med bacon, der hæftes i beggeender med tandstikker.
  5. Grilles ikke for tæt ved varmeelementet i ca. 10 min.på hver side, til baconskiverne er blevet sprøde.
  6. pyntes med citronbåde og serveresmed persillekartofler, flødeskum iblandet peberrod eller sennep.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *