Orangemarineret kulmule med svampe

Print Recipe
Orangemarineret kulmule med svampe
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Drys fileterne med salt og peber og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
  2. Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken.
  3. Marinér fileterne i 1/2 time, vend dem et par gange under marineringen.
  4. Dæk fadet med folie og damp fisken ved 200 grader i 10-15 min., til den er fast.
  5. Øs marinaden over fisken et par gange under stegningen.
  6. Kog bulgur som angivet på emballagen.
  7. Skær svampene i strimler, smelt smørret på en pande og rist svampene et par minutter i smørret.
  8. Hak persillen og vend den i den kogte bulgur.
  9. Server fisken med bulgur og de ristede svampe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *