Print Recipe
Orangemarineret kulmule med svampe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Drys fileterne med salt og peber og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
  2. Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken.
  3. Marinér fileterne i 1/2 time, vend dem et par gange under marineringen.
  4. Dæk fadet med folie og damp fisken ved 200 grader i 10-15 min., til den er fast.
  5. Øs marinaden over fisken et par gange under stegningen.
  6. Kog bulgur som angivet på emballagen.
  7. Skær svampene i strimler, smelt smørret på en pande og rist svampene et par minutter i smørret.
  8. Hak persillen og vend den i den kogte bulgur.
  9. Server fisken med bulgur og de ristede svampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *