Orientalsk andebryst

Print Recipe
Orientalsk andebryst
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 80 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 80 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Rids andebrystets fedtlag i tern og læg dem i et halvdybt fad.
  2. Bland honning, vineddike, soya, ingefær, fire krydderier og knust hvidløg og hæld det over kødet.
  3. Lad det trække køligt ca. 1 time.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det hurtigt på en varm tør pande, først med fedtsiden nedad.
  5. Kom alufolie om pandens håndtag og sæt den i ovnen 15-20 min, ved 150 grader.
  6. Snit forårsløgene i skrå stykker og giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand.
  7. Server andebrystet med løgene, spirer og løse ris, der er krydret med paprika og rørt bløde med lidt smør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *