Print Recipe
Ovnbraiseret hellefisk i kartoffelfrakke med
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fisk:Spinaten blancheres i kogende vand.
  2. På fisken lægges først et lag spinat som krydres med salt, peber, reven muskatnød samt en anelse citronsaft.
  3. Kartoflerne som er skåret i tynde skiver, lægges tagdækket ovenpå.
  4. Smøres let med olivenolie.
  5. Bages i ovnen ved 180 grader C, i 10 minutter.
  6. Sauce:Løgene hakkes fint og sauteres i smør, må ikke brune.
  7. Champagnen hældes ved og koger med i 5 minutter.
  8. Fløden tilsættes og koges godt igennem.
  9. Smages til med salt og peber.
  10. Inden servering piskes koldt smør i.
  11. Tilbehør:Pastaen koges i letsaltet vand tilsat lidt olivenolie.
  12. Forårsløgene og slikærterne dampes sprøde hver for sig, i lidt vand og smør.
  13. Anretning:På en varm tallerken toppes pastaen op, fisken og grønsagerne anrettes omkring pastaen.
  14. Omkranses med lidt sauce.
  15. Drysses med lidt hakket purløg.
  16. Resten af saucen serveres à part.
  17. Variationstips:Der kan som alternativ fisk vælges koteletfisk eller havtaskehaler.
  18. Der kan vælges andre grønsager i stedet for slikærter.
  19. Brug f.eks. danske rodfrugter såsom: knoldselleri, porrer eller gulerødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *