Print Recipe
Ovnstegt dyreryg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 120 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 120 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Gnid dyreryggen med salt, peber og oregano.
  2. Skær smørret i tynde skiver og fordel dem jævnt på ryggen.
  3. Læg ryggen i en bradepande og brun den ved 225° i 10-15 min. Tag den ud og skru ned 125°.
  4. Pil løgene og skær dem i både, fordel dem i bradepanden sammen med timiankviste, appelsinstykker og rødvin.
  5. Sæt dyreryggen tilbage i ovnen og steg den i ca. 50 min. - stegetermometret skal vise ca. 65°, så er kødet stadig rosa ved benet.
  6. Si skyen fra bradepanden op i en gryde og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Lad kødet hvile 15 min., inden det skæres for.
  9. Skær ned langs ribbenene.
  10. Skær de løse fileter i tynde skiver på skrå.
  11. Læg kødet tilbage på rygbenet og server.
  12. Tilbehør:Kartoffelsoufflé

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *