Pandekage pakker med fyld

Print Recipe
Pandekage pakker med fyld
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pandekagedejen piskes sammen af mælk, æg, revet appelsinskal, salt, smeltet smør og mel.
  2. Smørret kan smeltes på den pande, som senere skal bruges til at bage pandekagerne på.
  3. Dejen må gerne hvile lidt, før der bages 8 pandekager, der kan laves i god tid før middagen.
  4. Til fyldet smeltes smør og honning på en pande, kanel, revet appelsinskal og skrællede æbler, der er skåret i både, kommes i.
  5. Småsteges, til æblerne er møre, hvorefter rom blandes i sammen med de hakkede valnøddekerner eller mandler, og fyldet smages til.
  6. Kom l spsk.fyld på hver pandekage, der lukkes som en pakke, lægges i et ildfast fad, stænkes med lidt rom, og honning kringles over.
  7. Lunes midt i ovnen ved 200 i 10 min. Smager herligt med koldt flødeskum.
  8. Er der børn i familien, så spar på rommen og brug istedet appelsinsaft og server pandekagepakkerne med vaniIleis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *