Print Recipe
Pasta med rødbedesauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret, Pasta
Land Dansk
Kost typer Fedtfattige retter
Råvarer Grønsager
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Måltid Hovedret, Pasta
Land Dansk
Kost typer Fedtfattige retter
Råvarer Grønsager
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog pastaen som anvist på emballagen. Rødbederne skrælles og rives fint. Løgene pilles og hakkes fint. Rødbeder og løg svitses ( fedtstof kan evt. undværes ). Bouillon og citronsaft tilsættes og retten snurrer i ca. 10 min. Maizena røres med mælk og creme fraiche ( eller fromage frais ), og røres i. Retten koges igennem og smages til. Den kogte pasta vendes i saucen, og det hele drysses evt. med parmasan ved servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *