Print Recipe
Pasta med ostesauce og urter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Gør porren i stand og snit den i meget små tern og skyl dem godt under rindende, koldt vand.
  2. Skyl også majskornene.
  3. Bring urtebouillonen i kog.
  4. Damp urterne heri i knap 4 minutter.
  5. Tag dem op med en hulske og hold dem lune.
  6. Tag 1-2 dl af urtevandet fra og gem til saucen senere.
  7. Bring atter urtebouillonen i kog - spæd evt. med et par kopper vand yderligere.
  8. Kog båndpastaen, til den er al dente dvs.
  9. mør uden at være slasket.
  10. Det tager ca 9 minutter - husk dog altid at følge anvisningen på pakken.
  11. Hæld væden fra den kogte båndpasta og bland urterne i.
  12. Lav saucen, imens du koger båndpastaen.
  13. Bland piskefløden med lidt af urtevandet og lun det ved svag varme.
  14. Tilsæt finthakket hvidløg og rør den fintrevne cheddaost i lidt ad gangen.
  15. Lun saucen igennem, til al osten er smeltet og konsistensen er cremet.
  16. Smag til med rigelig reven muskat og hvid peber og krydr med ganske lidt salt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *