Print Recipe
Pastasalat med auberginer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Auberginen flækkes og skæres i tern. Stykkerne lægges i letsaltet vand og trækker i ca. 1/2 time.
  2. Pastaen koges al dente med 1 spsk. olivenolie og 1/2 tsk. salt. Vandet hældes fra pastaen, der køles lidt af og hældes i en serveringsskål.
  3. Auberginen krydres med kebabkrydderi, salt og peber og steges på en pande i olivenolie eller smør, indtil det meste vand er fordampet, og der opnås en konsistens som svampe.
  4. Hvidløget pilles og presses og røres sammen med rødvinseddike og balsamico, olivenolie, salt, peber og frisk hakket basilikum til en dressing.
  5. Dressingen hældes over pastaen. Auberginestykkerne blandes í til sidst sammen med paprikaerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *