Print Recipe
Penne alla Carbonara
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skør bacon i små terninger og rist dem sprøde i lidt smør.
  2. Inden bacon er stegt færdigt tilsættes de hakkede skalotteløg som skal stege med til de bliver glasklare.
  3. Tag panden af blusset og rør piskefløden i baconblandingen smag til med hvidløg knust i hvidløgspresser.
  4. Pisk æg og æggeblommer sammen i en skål og rør parmesanost i, smag til med salt og friskkværnet peber.
  5. Imedens koges penne al dente i ca. 5 ltr.
  6. letsaltet vand, når de er færdige hældes vandet fra i en sigte og penne drypper af et øjeblik inden de hældes i en varm skål, og vendes nogle gange i lidt smør.
  7. Bland først bacon-flødeblandingen i og vend grundigt, derefter blandes æggeblandingen hurtigt i.
  8. Server straks medens retten er godt varm og stil en lille skål med ekstra parmesanost på bordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *