Persillesauce

Print Recipe
Persillesauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter, Vegetar
Forberedelses tid 10 Minutter
Antal personer
Personer
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter, Vegetar
Forberedelses tid 10 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Persillesauce: Hæld melet i en gryde og pisk det til en glat jævning med mælken, tilsæt lidt ad gangen. Hæld olien i og pisk over middelstærk varme, til saucen kommer i kog. Tilsæt hakket persille, og lad saucen koge over svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *