Print Recipe
Pocheret sandart med selleri
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Æblesmør:Hak skalotteløget fint.
  2. Kog det hakkede skalotteløg ned med en halv æblemost til ca. ½ dl. Saucen monteres med 100 g smør.
  3. Saucen holdes lun.
  4. Tilbehør:På en pande steges skiverne af selleri og æbler kort, så de stadig er sprøde.
  5. Krydres med lidt salt, hvorefter æbleskiverne lægges ovenpå selleriskiverne.
  6. Holdes lune.
  7. Pølseskiverne steges sprøde som bacon på panden.
  8. Fisk:I en anden gryde kommes den anden halvdel af æblemosten.
  9. Derpå kommes porren i, som er delt i kvarte på langs.
  10. Ovenpå placeres de 4 stykker sandartfilet, som krydres med salt.
  11. Læg låg på gryden og giv gryden et kort opkog og lad fisken trække færdig.
  12. Anretning:På selleri-æblebunden lægges et stykke sandartfilet, derefter kvart porrestrimmel og tilsidst en skive pølse.
  13. Retten omkranses af æblesmørret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *