Print Recipe
Porrer a la Greque
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl porrerne grundigt skær dem i 2-3 cm stykker, der lægges i en kasserolle med citronsaft, olie, vin, det hele hvidløgsfed samt de flåede, grofthakkede tomater.
  2. Tilsæt bouquet garni, salt og peber.
  3. Lad det simre i 20 min. Køl af i lagen.
  4. Fjern krydderbuket og løg.
  5. Hæld retten i en skål.
  6. Drys med persille.
  7. Pr.
  8. portion: 70 kcal/293 kj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *