Porretoast

Print Recipe
Porretoast
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De rensede porrer skæres i tynde skiver, der svitses let i margarinen.
  2. Fløde og mælk tilsættes, og porrerne damper heri 5-6 min.Stuvningen smages til med salt og peber.
  3. Hvis den er for tynd, jævnes den med majsstivelse rørt ud i lidt mælk.
  4. Sesamfrøene ristes let på en tør pande.
  5. Havretoasten ristes.
  6. Porrestuvningen rettes an herpå, drysses med sesamfrø og serveres straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *