Print Recipe
Rabarberkompot rørt med græsk yoghurt
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker.
  2. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret og kornene fra vanillestangen.
  3. Damp kompotten ved lav varme 5-7 minutter, til rabarberne er møre og let udkogte.
  4. Tilsæt evt. 3 spsk vand, hvis kompotten synes meget tyk.
  5. Lad kompotten køle af, 10-15 minutter.
  6. Chokoladekrøller: smelt chokoladen over vandbad.
  7. Beklæd en bageplade eller anden plade, som kan få plads i køleskabet, med bagepapir.
  8. Lav et lille kræmmerhus af papir og kom chokoladen heri.
  9. Klip et lillebitte hul i spidsen og sprøjt chokoladen ud på bagepladen i kruseduller.
  10. Hvis man er lidt behændig, kan det også gøres ved at dyppe en teske i chokoladen og lade chokoladen dryppe på bagepapiret.
  11. Lad krøllerne stivne i køleskabet eller fryseren, 10-15 min.Ved servering fordeles rabarberkompot og græsk yoghurt i fire portionsglas, et par skefulde af hver ad gangen.
  12. Til sidst rører man lidt rundt i glassene, så kompot og yoghurt fordeles.
  13. Pynt med chokoladekrøllerne.
  14. Bemærk: hvis man ikke kan skaffe græsk yoghurt i bægre, kan man lade 1 l (sødmælks)-yoghurt dryppe af i en sigte beklædt med et viskestykke og placeret over en stor skål.
  15. Lad massen dryppe af 4-6 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *