Print Recipe
Rejesatay
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Sæt rejerne på 8 spyd.
  2. Sataysaucen: Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og spidskommen og steg under omrøring i 3 minutter, til løget er blødt.
  3. Tilsæt jordnøddesmør, fond og soyasauce og kog videre ved middelvarme under omrøring i 5 minutter, til saucen begynder at koge og tykne.
  4. Pensl rejerne med saucen og steg dem under en forvarmet, meget varm grill i 2 minutter på hver side, til rejerne skifter farve og er gennemstegte.
  5. Dyp rejerne med den tiloversblevne sauce ved serveringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *