Print Recipe
Risotto
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pil løgene og skær dem i tern. Smelt smørret i en stor pande, og steg løgene glasklare.
  2. Strø risene ned i panden. Rør så længe i løgsmørret, at de bliver lyse og gennemsigtige - ved meget meget svag varme.
  3. Hæld vin og en god øseske af den varme bouillon i og rør flittigt. Efterhånden som væden suges ind i risene / fordamper tilsættes yderligere bouillon.
  4. Safranen opløses i den sidste sjat bouillon der tilsættes. Efter sammenlagt 20 - 30 min. Tilsættes resten af smørret og parmesanosten.
  5. Der kan tilsættes udskåret kogt eller stegt kød, fjerkræ, skaldyr og / eller grønsager og svampe - en udmærket anvendelse af mange rester. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *