Print Recipe
Ristaffel1000 g skinkesmåkød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kødet skæres i små tern og brunes i margarinen i en stor gryde eller en sautépande ( brunes evt. ad 2 gange hvis der ikke er plads ) .
  2. Løgene skæres i tern og tilsættes sammen med karry og svitses med. Krydderier, rosiner, vand og fløde tilsættes.
  3. Retten småkoger ca. 1 time til kødet er mørt. Æblerne skæres i tern og koges med de sidste 10 min.
  4. Retten serveres rygende varm med tilbehør efter eget valg i små skåle.
  5. OBS: Ved brug af tyndere fløde end piskefløde, skiller retten. Dette kan undgås ved at vente med at tilsætte fløden til allersidst, hvorefter retten ikke må koge !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *