Print Recipe
Rødfisk med limesauce og grøntsagsris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 35 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 35 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Risene koges i letsaltet vand ca. 15 min og trækker yderligere i vandet 10 min., vandet sigtes fra.
  2. Rødfisken steges først på skindsiden og herefter på den anden side.
  3. Krydres med salt og peber.
  4. Fiskebouillon og limesaft koges op og reduceres til det halve.
  5. Smørret piskes i, må herefter ikke koge.
  6. Purløg hakkes fint og tilsættes saucen umiddelbart inden servering.
  7. Gulerod- og peberfrugttern sauteres af i lidt olie og risene vendes i.
  8. Krydr med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *