Print Recipe
Rødspættefilét i safransauceRødspættefilét i safransauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Dryp fiskefileterne med citronsaft. Salt dem let og drys peber over. Pil chalotteløgene og hak dem meget fint.
  3. Smørret smeltes i en stor pande. Rør løgene i, og steg dem klare.
  4. Hæld fiskefonden på panden. Lad den kort koge op, og skru ned for varmen så væsken kun lige syder.
  5. Kom halvdelen af fileterne i, og lad dem stege 2 - 3 min. tildækket. Tag dem forsigtigt op og hold dem varme. Steg resten af fileterne.
  6. Rør hurtigt creme fraichen i væsken. Rør safran ud i 2 - 3 spsk vand og hæld det på panden. Lad saucen koge kraftigt i 2 - 3 min., til den bliver let cremet. Smag saucen til med salt, peber og resten af citronsaften, og servér den og kartoflerne helt varm til fisken.
  7. Snit eller riv salatbladene ned i en salatskål. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *