Print Recipe
Rødspætter med kartoffel
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 90 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 90 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartoflerne bages til de er møre.
  2. Rens rødspætterne og de deles på langs.
  3. de tørres med køkkenrulle.
  4. De brunes på begge sider i smør/olie og drysses med salt og peber.
  5. Kartoflerne deles og kødet skrabes ud, og blandes med hakket persille, æggeblommer og piskefløde og smages til med salt og peber.
  6. Fisken lægges i et ovnfast fad og kartoffelmosen kommes ovenpå fisken.
  7. Kommes i en varm ovn 225 i 30 min. Imens fisken er i ovnen laves saucen: Kom æblejuicen i en gryde koges, tilsæt æbler i tern lad saucen koge 15 min. ved svag varme.
  8. Tilsæt smørret, så må den ikke koge mere.
  9. Server fisken og saucen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *