Print Recipe
Romesco med havtaske og jomfruhummer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. I en gryde svitses de flækkede jomfruhummere kort tid i olivenolie, hvorefter de tages op.
  2. I samme olie sauteres hakket hvidløg, tern af hvidt brød samt tomater i et par minutter.
  3. Herefter tilsættes niora og pinjekerner.
  4. Kom grønsagerne i en morter, og stød dem til en dejagtig masse.
  5. Massen steges nu igen i gryden, hvorefter der tilsættes hvidvin og vand.
  6. Havtasken befries for skind og hinder og lægges ned i lagen, hvor den koges forsigtigt under låg i ca. 8-10 minutter.
  7. I de sidste minutter koges jomfruhummerne med.
  8. Serveres rygende varmt, med sprød flutes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *