Rugmelsstegt skalle i eddike

Print Recipe
Rugmelsstegt skalle i eddike
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Marinade:Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og giv dette et opkog.
  2. Stil det tilside.
  3. Skallerne renses og befries for skæl og hoved.
  4. Vendes i rugmel og steges på pande i smør.
  5. Krydres med salt og peber.
  6. Lægges i marinaden og stilles koldt.
  7. Lad dem trække natten over, jo længere, jo bedre, for at mørne de små sideben i fisken.
  8. Yderligere:Bagekartoflerne vaskes og bages i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time, til de er møre.
  9. Afkøles og befries for skal.
  10. Skæres i passende stykker.
  11. Porre og gulerødder renses.
  12. Skæres i passende stykker og gives et opkog i kogende saltet vand.
  13. Afkøles.
  14. Olivenolie, citronsaft, salt, peber og hakket dild blandes, tilsættes kartoflerne og urterne.
  15. AnretningFisken anrettes på tallerken med kartoffelsalaten, salat, løg og friske urter som pynt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *