Rugsigtebrød

Print Recipe
Rugsigtebrød
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Brød
Land Dansk
Sæson Hele året
Forberedelses tid 150 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Måltid Brød
Land Dansk
Sæson Hele året
Forberedelses tid 150 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Gæren udrøres i vandet, der tilsættes salt, og lidt efter lidt sigtemel samt rugmel. Dejen slås godt sammen. Tages ud på bordet og æltes igennem med hvedemel, til den er blank og smidig - den skal være ret lind.
  2. Hæver med fugtigt klæde i 45 - 60 min. til dobbelt størrelse. Slås ned og arbejdes igennem. Formes til brød, og lægges i smurt form.
  3. Efterhæver i 30 min. Snittes i skorpen, pensles og bages ved 200 º i 40 - 50 min. Bages ude af formen de sidste 10 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *