Print Recipe
Russisk suppe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartofler og gulerødder gøres i stand, skæres i små stykker (½ cm terninger) og kommes i vandet i en gryde sammen med terninger og tomater el.
  2. ketchup (evt koncentrat).
  3. Koges op og småkoger på lavt blus.
  4. Agurken hakkes og kommes i.
  5. Løgene hakkes og svitses i olie på en pande, indtil de er gyldne.
  6. Kødet brunes samtidig el.
  7. for sig.
  8. Kødet og løgene kommes i suppen, der koger videre, indtil alt er mørt.
  9. Suppen smages til med salt, lidt melis, og lidt cayenne peber.
  10. Serveres med creme fraiche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *