Russisk suppe

Print Recipe
Russisk suppe
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Kartofler og gulerødder gøres i stand, skæres i små stykker (½ cm terninger) og kommes i vandet i en gryde sammen med terninger og tomater el.
  2. ketchup (evt koncentrat).
  3. Koges op og småkoger på lavt blus.
  4. Agurken hakkes og kommes i.
  5. Løgene hakkes og svitses i olie på en pande, indtil de er gyldne.
  6. Kødet brunes samtidig el.
  7. for sig.
  8. Kødet og løgene kommes i suppen, der koger videre, indtil alt er mørt.
  9. Suppen smages til med salt, lidt melis, og lidt cayenne peber.
  10. Serveres med creme fraiche.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *