Print Recipe
Saltringe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 105 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 105 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smelt fedtstoffet og tilsæt mælken, så det bliver ca. 37 grader.
  2. Gæren smuldres i en skål og opløses med den lune væske.
  3. Tilsæt salt og det meste af melet og ælt dejen smidig.
  4. Strø lidt mel over dejen og lad den hæve tildækket ca. 20 min. Del dejen i 18-20 stykker, tril dem til pølser og form dem til ringe.
  5. Klem samlingerne godt sammen.
  6. Lad ringene hæve på en plade med bagepapir ca. 20 min.Sæt en stor gryde vand over at koge.
  7. Læg 2-4 ringe i vandet ad gangen og lad dem koge, til de flyder op til overfladen.
  8. Tag dem op med en hulske, lad dem dryppe af og læg dem på bagepladen.
  9. Pensl med sammenpisket æg, drys med lidt havsalt og bag ringene ved 225 grader i ca. 35 min. - til de er gyldne.
  10. Servér ringene til varm suppe eller koldt øl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *