Print Recipe
Sataygryde fra Malaysia
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg jordnødder, udkernede chilifrugter, pillet hvidløg, kokosmælk, saften fra citronen, ingfær, gurkemeje og karrypasta i en foodprocessor og kør blandingen til en pasta. Tilsæt vand så det får konsistens som sauce.
  2. Afpuds kødet og skær det i strimler. Opvarm olien på en pande eller i en gryde ved god varme. Pil løget og hak det groft. Steg kød og løg til kødet er godt brunt.
  3. Skræl kartofler og skær dem i tern. Kom kartoflerne i gryden sammen med halvdelen af saucen. Lad det hele stege i 2 - 3 min under omrøring.
  4. Skyl og tern auberginen groft. Rør bouillon og aubergine i gryden. Kog i yderligere 15 min. Vend buketter af broccoli i. Smag til med salt og jævn med lidt maizena udrørt i vand.
  5. Serveres med groft madbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *