Sauce Choron

Print Recipe
Sauce Choron
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. I en tykbundet kasserolle kommes de hakkede chalotteløg, hakket estragon, hakkede kørvelblade, lidt timian, lidt salt, laurbærbladet, peber samt estragoneddike og hvidvin. Lad det koge og afkøle. Har man ikke tid / tålmodighed, kan dette punkt erstattes af bearnaiseessens, der kan købes færdiglavet.
  2. Når ingredienserne til saucen (essensen) er afkølet, kommes rå æggeblommer i og piskes sammen med 1 spsk vand. Pisk videre over svag varme.
  3. Hæld meget langsomt det smeltede smør i, mens der stadig piskes. Et par dråber citronsaft tilsættes sammen med en smule cayennepeber.
  4. Si saucen gennem en fin sigte og kom lidt hakket estragon og kørvel i. Anbringes i et vandbad. Den må ikke koge efter æggene er kommet i.
  5. Ovenstående svarer til en bearnaise sauce. Smag saucen til med koncentreret tomatpuré, og du har en Choron sauce, der smager dejligt til fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *