Print Recipe
Scones med kartoffel
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne, skær dem i små tern og kog dem møre.
  2. Hæld vandet fra og mos dem sammen med smør og mælk, til en kartoffelmoslignende konsistens.
  3. Hak løget og tilsæt det kartoflerne sammen med salt.
  4. Sigt melet og bland det med bagepulver.
  5. Ælt det i kartoffelmassen.
  6. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse á ca. 1 cm.
  7. Stik runde boller ud med en dejudstikker.
  8. Saml den overskydende dej og gentag udstikningen.
  9. Læg bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag brødene ved 180 grader i 15 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *