Sennepsmarineret lam

Print Recipe
Sennepsmarineret lam
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Sennepshonning:Sennepsfrø, sennepspulver, sherry og honning piskes sammen og stilles til side i 4 timer.
  2. Derefter tages det frem og smages til med honning, salt og peber.
  3. Servér sennepshonningen som dressing/dip til de stegte grønsager.
  4. Lam:Dijonsennep, fiskesennep og honning blandes i en skål og stilles til side.
  5. Tag olivenolie, sennepsfrø og koriander og pisk dette sammen.
  6. Hvidvinen piskes langsom i og til sidst piskes sennepsblandingen i så det binder sammen.
  7. Lammefileterne skæres fri for sener og fedt, og hvis benene er på, skrabes disse rene med bagsiden af en kniv.
  8. Fileterne kommes i en plasticpose og marinaden hældes over.
  9. Posen lukkes og kommes i køleskabet.
  10. Kødet skal marinere i mindst 4 timer.
  11. Posen vendes med jævne mellemrum.
  12. Kødet tages op af marinaden.
  13. Brunes på en varm pande i stegemargarine.
  14. Derefter pensles marinaden over kødet og det steges i ovn ved 200 grader C, i ca. 10 minutter.
  15. (hvis den er stegt på ben er stegetiden 15 minutter).
  16. Kødet tages ud og stilles lunt med et klæde over i mindst 10 minutter, for at trække.
  17. Tilbehør:Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på 1 cm tykkelse.
  18. Lægges på en stegeplade med bagepapir.
  19. Dryppes med olie, salt, peber og krydderier.
  20. Bages i ovn ved 180 grader C, i ca. 40-45 min. (kan varmes op mens kødet trækker).
  21. Persillerødder, gulerødder og rødbeder renses og skæres i bjælker på 1 x 1 x 5 cm.
  22. Derefter ristes de i smør på en pande (rødbeder for sig, så de andre grønsager ikke tager farve).
  23. Variationstips:Retten kan også laves med svinemørbrad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *