Print Recipe
Sirloin steak med råstegte kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Smelt olie og smør på en pande og steg kartoflerne ved jævn varme, til de er sprøde og møre. Drys med salt og hakket persille.
  2. Skær kødet ud i bøffer - 1 pr. kuvert. Gnid kødet med peber. Vent med saltet til efter stegningen. Varm halvdelen af fedtstoffet på en stegepande og steg kødet ca. 5 min på hver side. Læg kødet på et fad, dæk med folie og hold det varmt.
  3. Pil og hak skalotteløg. Varm resten af fedtstoffet på panden. Kom korender og skalotteløg på panden og steg til løgene er klare, 1 - 2 min. Hæld appelsinjuice og bouillon ved og lad det koge sammen ca. 5 min.
  4. Rør maizenamelet ud i vandet og pisk jævningen i saucen. Lad det småkoge nogle minutter til saucen er jævn. Tilsæt estragon. Anret kødet på varme tallerkener, øs saucen over og servér straks sammen med de råstegte kartofler.
  5. Snit eller riv salatbladene ned i en salatskål. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *