Print Recipe
Skinkeschnitzler med paprika sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog risene som anvist på emballagen.
  2. Drys schnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret blive gyldent på en stegepande, og brun schnitzlerne på begge sider.
  3. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
  4. Kog panden af med bouillon. Tilsæt yderligere 1/2 tsk. paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *