Print Recipe
Skovdue i kantarel frikassé
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Frikassé:Kantarellerne svitses i smør sammen med de finthakkede skalotteløg.
  2. Tilsættes hvidvin, olivenolie og koges igennem.
  3. Tilsættes hakket persille og monteres med smør.
  4. Smages til med citronsaft, salt og peber.
  5. Kompot:Halve blommer mørnes i smør.
  6. Smages til med blommebrændevin, samt finthakket citronmelisse.
  7. Skovdue:Duerne steges i ovnen ved 250 grader C i 10 minutter.
  8. Hviler herefter 10 minutter inden anretningen.
  9. Garniture:Kartofler, selleri, gulerod og kålrabi skrælles og tourneres (formes) i passende størrelse.
  10. Koges halvmøre og steges herefter færdige og gyldenbrune i afklaret smør.
  11. AnretningDuerne anrettes ovenpå blommekompotten, med frikasséen rundt om de stegte rodfrugter.
  12. Pyntes af med brøndkarse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *