Slotskage

Print Recipe
Slotskage
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Pisk æggehviderne stive, pisk 1 spsk sukker i og fortsæt med at piske, til massen er sej.
  2. Bland sukker og flormelis og vend det i.
  3. Sprøjt marengsdejen ud på en bageplade belagt med bagepapir til 2 bunde ca. 18 cm i diameter.
  4. Bag dem ved 140 grader i ca. 45 min.Til fyldet skal du smelte chokoladen over vandbad.
  5. Lad den køle af, inden smørret røres i.
  6. Det må ikke smelte, men skal have en tyk cremet konsistens.
  7. Æggeblommerne røres i.
  8. Pisk hviderne meget stive, pisk sukkeret i og fortsæt med at piske, til det er sejt.
  9. Vend flormelisen i til slut, rør det forsigtigt sammen med chokoladeblandingen og stil det koldt i 1 time.
  10. Læg marengsbundene sammen med chokolademoussen og pynt med lidt høvlet chokolade på toppen samt evt. lidt friske røde mynteblade.
  11. Slotkagen kan laves dagen i forvejen, men skal ikke lægges sammen før nogle timer før serveringen.
  12. Sørg for, at bundene, der er kolde, dækkes med film, der er lufttæt, så de ikke bliver bløde.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *