Print Recipe
Små nøddekager
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Slå æggene ud i en røreskål og pisk dem let sammen.
  2. Hæld sukker i og pisk til sukkeret ikke knaser mere.
  3. Hæld mel i decilitermålet og stryg toppen af melet af med bagsiden af en kniv.
  4. Rør melet i æggene.
  5. Varm ovnen op til 200 graderHak nøddekernerne med en kniv på skærebrættet og rør dem i dejen.
  6. Læg bagepapir på en bageplade.
  7. Sæt dejen på som små klumper med to teskeer.
  8. Beregn god afstand mellem hver, for kagerne flyder noget ud.
  9. Sæt pladen midt i ovnen og bag kagerne 6-7 minutter, til de er lysebruneTag dem af pladen med en paletkniv og læg dem på en bagerist til afkøling.
  10. Nøddekagerne lægges i en kagedåse, når de er helt afkølede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *