Print Recipe
Søde chilisække
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Varm en slip-let pande op ved høj varme, tilsæt svinekød og brun det i 5 minutter.
  2. Tilsæt forårsløg, gulerod, soyasauce og jordnøddesmør og steg under omrøring 2 minutter til.
  3. Tag panden af blusset og stil til side, til kødet er fuldstændigt afkølet.
  4. Læg skefulde af fyldet midt på hvert stykke dej, saml hjørnerne og sno dem til små sække.
  5. Varm olien op i en stor sauterpande.
  6. Når en brødterning bruner på 40 sekunder, er olien klar.
  7. Frituresteg de små sække gyldne nogle få stykker ad gangen i 3-4 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *