Print Recipe
Spaghetti med citronflødesauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl løgene. Fjern rodduske og visne grønne dele, alt andet snittes i fine strimler. Lad smørret smelte i en stor pande og sautér løgene.
  2. Fløde, grønsagsbouillon og citronsaft hældes på panden. Lad det simre under omrøring. Væden fordamper efterhånden og tilbage bliver en lækker flødesauce.
  3. Hvis det skiller er fløden ikke frisk.
  4. Nu skal der smages til og krydres med salt og peber. Først til allersidst blandes de små pillede rejer i. Derefter må det ikke koge, for så bliver rejerne seje.
  5. Bland straks den varme kogte spaghetti i saucen. Pynt evt. med basilikumblade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *