Print Recipe
Spinatterrine
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Et gratinfad smøres.
  2. Spinaten skylles og hakkes groft.
  3. Porrer renses og skæres i tynde skiver.
  4. Tomater og løg skæres i tynde ringe.
  5. Spinaten dampes med lidt smør, salt, peber og lidt muskat.
  6. Når den er mør, efter ca. 10 min, findeles den evt. på blender.
  7. Porreringene koges møre i lidt vand og fløden tilsættes og koger ind med porreringene.
  8. Tomaterne dampes skiveskårne i 30 g smør og knust hvidløg.
  9. Spinat, porre og tomat køler af og der røres 2 æg ud i hver portion.
  10. Spinat lægges i bunden af gratinfadet, dernæst tomatmassen og tilsidst porremassen og til slut resten af spinaten.
  11. Dæk overfladen med folie og bag terrinen i vandbad ca. l time ved 200 grader.
  12. Terrinen køler af inden den vendes ud på et fad.
  13. Serveres med en sauce rørt op af yoghurt og lidt peberrod og fløde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *