Print Recipe
Squashpickles
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl, del og kern squashene ud og skær dem i strimler.
  2. Rens og striml peberfrugterne og skær løgene i skiver.
  3. Saltlagen koges og hældes over grøntsagerne og stil det koldt i 1 døgn.
  4. Si væden fra.
  5. Eddikelagen koges og kom grøntsagerne i.
  6. Lad dem simre over svag varme uden låg til de er møre, tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.
  7. Hæld det på varme, rene glas og bind til.
  8. Den færdige pickles er bedst efter 1 måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *